Seri de meditatie

Beneficiile meditatiei sunt cunoscute deja si suntem din ce in ce mai constienti de beneficiile meditatiei. Au fost studiate din toate perspectivele si s-a demonstrat ca meditatia ajuta la reducerea stresului, imbunatatirea sistemului imunitar, concentrarea atentiei si multe altele. Meditatia ghidata pe o tema specifica deblocheaza blocajele emotionale, ne pune in contact cu adevaratele noastre sentimente raportate la tema respectiva, cu sentimente pe care nu le constientizam. Meditatia ne ajuta sa identificam si sa aducem la suprafata blocajele din subconstient, acesta fiind primul pas spre ameliorarea starii noastre indiferent ca este de natura fizica sau emotionala. Vino sa descoperim impreuna lumea fascinanta a meditatiilor ghidate, a energiei de grup.

 

 

Rezultate obţinute în urma participării:

Echilibrare si armonizare psihica, energetica si fizica
Eliminarea stresului cotidian si reconectare la energia vitala
Echilibrarea functiilor vitale
Claritate, liniste interioara, calm, concentrare

Cunostinte minime pentru accesul la curs

nu sunt necesare

Programa

Structura generala a unei seri de meditatie:

- notiuni generale despre meditatie si tematica serii

- meditatie ghidata 1

-meditatie ghidata 2

 

 

Cristina Udrescu Pe langa faptul ca practicarea Reiki mi-a schimbat viata, acum, pentru mine, Reiki este un mod de viata. Aceasta arta energetica ne ajuta in primul rand, sa ne redescoperim adevaratul potential uman si energetic. Sustin cursuri de Reiki, numerologie si meditatie, terapie Reiki si ateliere de practica de peste 10 ani. Imi place sa lucrez cu oamenii care vor sa se cunoasca si sa evolueze. Cred in energie si minuni, iar cel mai frumos lucru pe care l-am invatat de la viata este ca la baza intelegerii dintre oameni sta comunicarea. Nu costa nimic sa spui o vorba buna celuilalt…

Trainer Cristina Udrescu – Maestru Profesor Reiki Usui Ryoho, numerolog, consultant comunicare si marketing

 

SESIUNI DESCHISE


AFTER WORK

Aprilie 2016

Program: Joi - 18.30 - 20:30

Locatie: Titani, str. Prisaca Dornei 2E

Cost / 1 sedinta: 30 lei

Cost / 3 sedinte: 90 lei 

 

*Grupa minima este de 5 participanti, grupa maxima este de 20 de participanti. 
*Cursul incepe numai dupa inscrierea numarului minim de participanti.
*Inscrierea se considera efectuata numai dupa completarea formularului de inscriere. Achitarea taxei de participare se poate efectua la sediul nostru inainte de inceperea sedintei.
*Studentii si pensionarii beneficiaza de o reducere de 5%.

Va asteptam!

Seri de meditatie