Curs de reflexoterapie

Reflexoterapia nu este doar o metoda de vindecare ce presupune apasarea punctelor reflexogene, ci este o adevarata filozofie. Ea ne arata care sunt conexiunile din corpul nostru, modul in care reactioneaza acesta la anumiti stimuli si cum oglindeste el conexiunile din lumea inconjuratoare. Reflexoterapia se foloseste ca metoda terapeutica naturista pentru a favoriza relaxarea si vindecarea trupului, a mintii si a sufletului. Participand la acest curs vei incepe sa deslusesti tainele reflexoterapiei, poate una dintre cele mai importante şi eficiente terapii integrative, originile ei se regăsindu-se în tradiţiile vechi ale popoarelor și existenţei umane, într-o perioadă de timp în care nu existau decât terapii naturale.

 

Rezultate obţinute în urma participării la curs:

Participand la acest curs vei deslusi tainele reflexoterapiei, poate una dintre cele mai importante şi eficiente terapii integrative, originile ei se regăsindu-se în tradiţiile vechi ale popoarelor și existenţei umane, într-o perioadă de timp în care nu existau decât terapii naturale.

Vei invata reflexologia piciorului si a mainii, o metodă de terapie manuală care permite o acțiune stimulativă asupra organelor interne, glandelor și asupra anumitor părți ale corpului aflate în relație de interdependență și interacțiune cu punctele/zonele corespunzătoare de pe suprafețele piciorului/mainii, stabilind o hartă a tuturor structurilor biologice ale corpului omenesc.

Cunostinte minime pentru accesul la curs

nu sunt necesare

Programa

Notiuni de anatomie, fiziologie si fiziopatologie a corpului umnan
Localizarea si identificare punctelor reflexogene pe bolta plantara
Reflexodiagnostic
Tehnici de lucru în masajul reflexogen
Aplicarea masajului reflexogen
Dezvoltarea abilităţii de interacţiune cu zonele reflexogene

 


Sunt trainer cu peste 20 de ani de experienta nationala si internationala in cursuri de masaj, relfexoterapie. Peste 1500 de persoane au urmat cursurile mele - Trainer - Vali Dobre

 

SESIUNI DESCHISE


AFTER WORK

Din noiembrie 2015

Durata: 17 săptămâni 

Program: Luni și miercuri- 18:30 - 21:30

Locatie: Titan, str. Prisaca Dornei 2E

Cost: 5.100 lei

Early bird - 19 octombrie - 13 noiembrie:

5.100 lei - 3.800 lei

*Grupa minima este de 6 participanti, grupa maxima este de 18 participanti. 
*Cursul incepe numai dupa inscrierea numarului minim de participanti.
*Pentru plata integrala pana la 13 noiembrie, beneficiati de o reducere de 5%.
*Inscrierea se considera efectuata numai dupa completarea formularului de inscriere si achitarea a 50% din pretul cursului cu 7 zile inainte de incepere
*Studentii si pensionarii beneficiaza de o reducere de 5%.

Va asteptam!

Curs reflexoterapie