Despre noi

 

Oferim o noua abordare integrativa imbinand prin paleta de cursuri atat nivelul individual cat si cel organizational.

Cursurile pe care le organizam sunt interactive, punand accentul cu precadere pe latura practica si se adreseaza persoanelor care isi doresc sa evolueze sau companiilor care sunt preocupate de dezvoltarea si imbunatatirea performantei echipei.

Training Personal este o companie de training si cursuri axata pe dezvoltarea si accelerarea performantei la nivel individual si de echipa. Suntem atenti sa intelegem in profunzime nevoile fiecaruia dintre partenerii nostri pentru a adapta solutiile noastre astfel incat sa obtinem cele mai bune rezultate.

Misiunea noastra este de a contribui activ, sustinut si rapid la identificarea si dezvoltarea potentialului si conturarea directiilor de evolutie cu scopul de a veni in sprijinul partenerilor nostri sa isi descopere si sa isi dezvolte talentele, oferindu-le cele mai inovative instrumente si metodologii.

Viziunea noastra este de a fi un centru de cunostinte si bune practici in industrie, oferind instrumente si solutii premium cu impact pozitiv atat la nivel personal cat si de business.

 

Leave a Reply